Advies en duurzaamheid
Op het gebied van advies en duurzaamheid kunnen we u bijstaan met het inventariseren van de status van uw gebouwen of woningen omtrent duurzaamheid. 
Denk hierbij aan het uitvoeren van verschillende energiechecks en het uitbrengen van Energie Prestatie Adviezen, waarbij we, na het opstellen van een energielabel, u adviseren over de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw gebouw(en).

Lagere energiekosten, meer comfort en beter voor het milieu

Het Energie Prestatie Advies geeft een gedetailleerd inzicht in de energieprestatie van uw gebouw. Ook krijgt u inzicht in welke besparingsmogelijkheden specifiek voor uw gebouw aan te raden zijn. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om gericht te investeren in uw gebouw en tegelijk uw energiekosten aanzienlijk te verlagen. U ontvangt een uitgebreid rapport voorzien van:

  1. Energiebesparende maatregelen
  2. Geschatte investeringskosten
  3. De terugverdientijd

Onze gecertificeerde accountantmanager komt bij u thuis om de mogelijkheden van energiebesparing te inventariseren. Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag, afhankelijk van onder meer het type gebouw en de aanwezigheid van bouwkundige tekeningen. De uitkomst van het onderzoek wordt vertaald in een Energielabel en een Energie Prestatie Advies.

 

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Interesse in een warmtepomp?

Weten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Doe dan onze warmtepompcheck

Sluiten