Volta Limburg versterkt haar relatie met Woningstichting Meerssen

Volta Limburg verzorgt al meerdere jaren het dagelijkse onderhoud aan de cv- en warmwater installaties van Woningstichting Meerssen. Gedurende deze periode is de samenwerking tussen beide partijen verder geïntensiveerd.

Samenwerkingsovereenkomst

Volta Limburg verzorgt al meerdere jaren het dagelijkse onderhoud aan de cv- en warmwater installaties van Woningstichting Meerssen. Gedurende deze periode is de samenwerking tussen beide partijen verder geïntensiveerd. Dit heeft ertoe geleid dat afgelopen woensdag, 8 februari, de handtekening werd gezet onder een nieuwe langdurige samenwerkingsovereenkomst.

Voor een periode van 18 jaar zal Volta Limburg naast het dagelijkse onderhoud nu ook het vervangen van alle cv- en warmwater toestellen en het beheer van de totale installatie voor haar rekening nemen. De woningstichting krijgt een Webbased Portal ter beschikking gesteld waardoor zij de actuele voortgang van alle werkzaamheden kan volgen. Deze manier van samenwerking past bij de strategische keuzes van Volta Limburg om haar partners volledig te ontzorgen op het gebied van duurzaam leefcomfort.

 

Wij bedanken Woningstichting Meerssen voor het jarenlange vertrouwen in Volta Limburg.

 

Op de afbeelding zijn te zien van links naar rechts: Ron Bahnen, Frans Gärtener, Andre Langemeijer (bovenste rij). Frans Senden, Luc Van den Bergh en Maurice Benneker (onderste rij). 

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten