De Volta Limburg Classic komt er weer aan!


In het weekend van 4 en 5 april 2020 vindt het Volta Limburg Classic weekend plaats. De Volta Limburg Classic toertocht kwam tot stand vanuit de wedstrijd Volta Limburg Classic, die dit jaar op zaterdag 4 april voor de 47ste keer wordt verreden. De toertocht wordt verreden op zondag 5 april.
 

Volta Limburg Classic Toertocht

 

Deelnemers aan de toertocht op zondag 5 april hebben de mogelijkheid om verschillende afstanden (65, 90, 120 of 150 km) door het prachtig Euregionaal fietslandschap te rijden. Niet alleen het Limburgse landschap wordt aangedaan, ook Wallonie en de Voerstreek zijn opgenomen. U kunt zich nu nog inschrijven om deel te nemen. Kijk voor meer informatie over de wedstrijd en inschrijven voor de toertocht op www.voltalimburgclassic.nl.
 
 

Maak kans op vrijkaarten!


Volta Limburg geeft 5 x 2 vrijkaarten weg voor de Volta Limburg Classic toertocht op zondag 5 april 2020. Geef antwoord op de onderstaande vragen, laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en maak kans om met 2 personen de Volta Limburg Classic toertocht te fietsen! Meedoen aan deze actie kan tot en met 11 maart a.s.

 

Voor het hoeveelste jaar wordt de Volta Limburg Classic dit jaar verreden? *
Wie was de winnaar van de Volta Limburg Classic wedstrijd in 2019?*
Volta Limburg Classic staat bekend als de zwaarste wielerklassieker van het voorjaar. Hoeveel beklimmingen telt de 90 km toertocht die op zondag 5 april wordt verreden?*
Mocht ik winnen, dan rijd ik de: *
Voor- en achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

TF-signaal verdwijnt

Lees meer over het verdwijnen van het TF-signaal op 1 juli.

Sluiten