De Volta Limburg Classic komt er weer aan!


Update: Helaas gaat de Volta Limburg Classic 2021 niet door. In het weekend van 17 en 18 juli 2021 vindt het Volta Limburg Classic weekend plaats. De Volta Limburg Classic toertocht kwam tot stand vanuit de wedstrijd Volta Limburg Classic, die dit jaar op zondag 18 juli voor de 47ste keer wordt verreden. De toertocht wordt verreden op zaterdag 17 juli.
 

Volta Limburg Classic Toertocht

 

Deelnemers aan de toertocht op zaterdag 17 juli hebben de mogelijkheid om verschillende afstanden (65, 90, 120 of 150 km) door het prachtig Euregionaal fietslandschap te rijden. Niet alleen het Limburgse landschap wordt aangedaan, ook Wallonie en de Voerstreek zijn opgenomen. U kunt zich nu nog inschrijven om deel te nemen. Kijk voor meer informatie over de wedstrijd en inschrijven voor de toertocht op www.voltalimburgclassic.nl.
 
 

Maak kans op vrijkaarten!


Volta Limburg geeft 5 x 2 vrijkaarten weg voor de Volta Limburg Classic toertocht op zaterdag 17 juli 2021. Geef antwoord op de onderstaande vragen, laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en maak kans om met 2 personen de Volta Limburg Classic toertocht te fietsen! Meedoen aan deze actie kan tot en met 15 juli a.s.

 

Voor het hoeveelste jaar wordt de Volta Limburg Classic dit jaar verreden? *
Wie was de winnaar van de Volta Limburg Classic wedstrijd in 2019?*
Volta Limburg Classic staat bekend als de zwaarste wielerklassieker van het voorjaar. Hoeveel beklimmingen telt de 90 km toertocht die op zaterdag 17 juli wordt verreden?*
Mocht ik winnen, dan rijd ik de: *
Voor- en achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Nieuw duurzaamheidsmagazine

Onze toekomst is duurzaam. Lees meer in de nieuwe uitgave van ons duurzaamheidsmagazine. 

Sluiten