De Volta Limburg Classic komt er weer aan!


In het weekend van 2 en 3 april 2022 vindt het Volta Limburg Classic plaats. De Volta Limburg Classic toertocht kwam tot stand uit de wedstrijd, die dit jaar op zaterdag 2 april voor de 47ste keer wordt verreden. De toertocht wordt gereden op zondag 3 april.
 

Volta Limburg Classic Toertocht

Deelnemers aan de toertocht op zondag 3 april hebben de mogelijkheid om verschillende afstanden (65, 90, 120 of 150 km) door het prachtig Euregionaal fietslandschap te rijden. Niet alleen het Limburgse landschap wordt aangedaan, u gaat ook kort de grens over. U kunt zich nu nog inschrijven om deel te nemen. Kijk voor meer informatie over de wedstrijd en inschrijven voor de toertocht op www.voltalimburgclassic.nl.
 

 

Maak kans op vrijkaarten!


Volta Limburg geeft 7 x 2 vrijkaarten weg voor de Volta Limburg Classic toertocht op zondag 3 april 2022. Geef antwoord op de onderstaande vraag, laat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en maak kans om met 2 personen de Volta Limburg Classic toertocht te fietsen! Meedoen aan deze actie kan tot en met 15 maart 2022.

 

Hoe heet de beklimming die een alternatief is voor de Gulperberg en verwijst naar een gebeurtenis uit de 80-jarige oorlog?*
Mocht ik winnen, dan rijd ik de: *
Voor- en achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten