Volta Limburg versterkt positie in comfortmarkt door overname JTS Energietechniek

Volta Limburg heeft met ingang van 1 Januari 2017 JTS Energietechniek uit Roermond overgenomen. De overname van de dienstverlener op het gebied van innovatieve energietechnieken past in de groeistrategie van Volta Limburg als totaal-ontzorger voor zowel de particuliere als de zakelijke markt op het gebied van duurzame oplossingen in de woon- en werkomgeving.

 

JTS Energietechniek bestaat sinds 1996 en is een kwalitatief hoogwaardig en innovatief technisch installatiebedrijf in de energietechniek. Ze is in de Nederlandse- en de Belgische markt actief op het gebied van warmtepompen, warmtepompboilers, warmteterugwinning, wandverwarming, ventilatie en koeling, elektronische installaties, besturingen, gebouw beheersystemen en advisering. Daarnaast is JTS Energietechniek pionier op het gebied van energieoplossingen met warmtepompen en heeft ze zich hard gemaakt voor het maken van een kwaliteitsslag in de branche.

 

Versteviging dienstverleningspakket

Volta Limburg is continu op zoek om haar positie in de Limburgse “comfort” markt te versterken. Door de overname van JTS Energietechniek ontsluiten we nieuwe markten én wordt ontbrekende expertise toegevoegd aan het dienstenpakket van Volta Limburg op het gebied van duurzame, innovatieve oplossingen in de woon- en werkomgeving.

 

Marcel Michiels, directeur Volta Limburg: “De vraag naar installaties met bodemenergie en de integratie met andere energieoplossingen zal de komende jaren fors stijgen. Enerzijds door de vraag naar verduurzaming van de energiebehoeften (particuliere en utiliteitssector), anderzijds door de doelstellingen en het subsidiebeleid van de overheid. Bodemenergie heeft een gunstige verhouding opbrengst/investering en de verwachting is dat de markt de komende 6 jaar verdubbeld. De toetredingsdrempels zijn fors door de nieuwe kwaliteitseisen die worden gesteld en gehandhaafd. Nul op de meter zorgt daarnaast voor grote groeikansen in de renovatiemarkt, door afspraken in het huurconvenant krijgen tot circa 2020 c.q. 111.000 woningen in Nederland een upgrade. Warmtepompen spelen daarbij een zeer belangrijke rol. Mede vanwege het grote netwerk bij architecten, brancheverenigingen en certificerende instanties levert JTS Energietechniek een passende bijdrage aan de doelstellingen van Volta Limburg als totaal-ontzorger voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

 

Kwaliteit & certificering

Het bedrijf voorziet met producten en diensten bij particulieren, utiliteit en industrie. Inkomsten komen voort uit ontwerp, uitvoering, onderhoud en service. JTS heeft bovendien een Priva-account voor gebouw beheerssystemen (GBS), is lid van Uneto-VNI en het Nederlandse Platform Warmtepompen (NPW). Eveneens heeft ze goede contacten met de Dutch heat pump association (DHPA), met het ministerie van economische zaken, de TU Eindhoven en het kennisinstituut installatiesector (ISSO). Bovendien heeft het bedrijf onlangs een BREEAM-5 sterren Outstanding (hoogste niveau verduurzaming) traject uitgevoerd in de utiliteitsbouw waarbij als eerste en (vooralsnog) enige bedrijf in 2016 in Nederland het certificaat werd behaald.

 

JTS Energietechniek

JTS Energietechniek blijft gehuisvest in Roermond en heeft behalve de DGA een 7-tal medewerkers, 2 engineers, 4 monteurs en een flexibele schil met inleenmonteurs in dienst. Volta Limburg neemt zowel het klantenbestand als het personeel over. Oprichter en eigenaar Huub Janssen blijft de komende jaren verantwoordelijk voor de verder groei van het bedrijf. De periode van 1 oktober tot 31 december wordt benut om de integratie van beide bedrijven te realiseren.

 

Huub Janssen, directeur JTS Energietechniek: “De markt voor Duurzame energietoepassingen komt niet alleen in beweging, maar is reeds sterk in beweging. Nadat in de voorbije jaren de bouwsector behoorlijk is gesaneerd, heeft JTS hiervan gebruik gemaakt door haar marktpositie te versterken. In het 20 jarig bestaan van JTS werd nationaal en internationaal aan de weg getimmerd. De strategische overname door Volta Limburg van JTS zie ik dan ook als een waardevolle toevoeging in de doelstellingen voor het bedrijf Volta Limburg als totaal-ontzorger voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Volta Limburg - JTS: een Duurzame Relatie."

 

< Terug naar Nieuws

 

Nieuwsbrief van Volta Limburg

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Vul hieronder uw gegevens in.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mailadres*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 17:30 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten