Volta Limburg kiest voor CIVIL
 

Volta Limburg en CIVIL zijn een samenwerking aangegaan, voor een jaar,  waarin zij intensief gaan samenwerken in het opleiden van (toekomstige) medewerkers.

 

Samenwerkingsverband

CIVIL (Centrum Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg) in Roermond is een samenwerking van ROC Gilde Opleidingen en Opleidingsbedrijf InstallatieWerk (namens de installatiebedrijven). Het instituut integreert, als enige in Nederland, in één gebouw innovatieve theorie- en praktijkopleidingen op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, luchtbehandelingstechniek en koeltechniek.
 

De energiemarkt is aan het veranderen, de installaties worden complexer en de vraag naar duurzame oplossingen neemt toe, ingegeven door de klimaatdoelstellingen. Volta Limburg gaat mee in deze veranderingen en heeft deze duurzame oplossingen in haar dienstverlening opgenomen. De veranderingen in de installatietechniek heeft ook een effect op de opleidingen die nodig zijn om de medewerkers van Volta Limburg klaar te maken voor deze nieuwe technieken. Samen met CIVIL gaat Volta Limburg haar medewerkers trainen in het CIVIL.

De medewerkers worden door ervaren CIVIL trainers geschoold op apparatuur die door Volta Limburg ter beschikking gesteld is. Deze apparatuur gebruikt het CIVIL ook bij het scholen van reguliere leerlingen zodat toekomstige medewerkers binnen de installatiebranche te allen tijde kennis hebben van de meest recente toestellen die op de markt beschikbaar zijn. Beide partijen zijn erg enthousiast over deze samenwerking en verwachten hiermee een kwaliteitsimpuls te kunnen geven aan de branche.

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten