< Terug naar nieuws

 

Servatius brengt onderhoud en installatie van CV-ketels onder bij Volta Limburg en Feenstra

Servatius Wonen & Vastgoed heeft de installatie en het onderhoud van alle individuele CV-ketels opnieuw aanbesteed. De woningbouwcorporatie brengt het onderhoud en de vervanging van individuele CV-installaties terug van vijf naar twee bedrijven: Volta Limburg en Feenstra.

 

De aanbesteding betreft de individuele CV-installaties die in eigendom en/of beheer bij Servatius zijn. Hieronder valt al het preventieve-, correctieve- en vervangingsonderhoud. Onder de CV-installatie wordt niet alleen de ketel, maar ook leidingen, appendages, radiatoren, rookgasafvoer- en luchttoevoerkanalen en alle overige toebehoren gerekend. Voor storingen kunnen huurders rechtstreeks contact opnemen met Volta Limburg of Feenstra.

 

Kostenreductie

In 2014 werd er binnen Servatius een traject ingezet om individuele cv-installaties op een andere manier in de markt te zetten. De doelstellingen van het traject zijn onder meer:

  • een betere samenwerking met leveranciers/installateurs;
  • huurder nog beter van dienst zijn;
  • snelle afhandeling van eventuele storingen en onderhoud;
  • verbeteren van klantrelatie door een vast aanspreekpunt;
  • eenvoudigere en praktische processen;
  • minder administratieve handelingen;
  • het optimaal gebruik maken van de kennis en ervaringen in van de installateurs.

Door deze overeenkomst brengt Servatius niet alleen de kosten voor CV-onderhoud omlaag maar ook die van de eigen bedrijfsvoering. Daarnaast wordt het CV-onderhoud geprofessionaliseerd door de samenwerking met Volta Limburg en Feenstra.

 

De nieuwe overeenkomst gaat in per 1 juli 2015. Vooralsnog is de initiële looptijd van de overeenkomst vijf jaar, met de intentie de overeenkomst daarna maximaal twee keer met vijf jaar te verlengen.

 

Servatius Wonen & Vastgoed

Servatius is een woningcorporatie in Maastricht en biedt passende en kwalitatief duurzame huisvesting met betaalbare woonlasten voor huishoudens die zijn aangewezen op de sociale huursector in Maastricht en Eijsden-Margraten. Met de overeenkomst beoogt Servatius niet alleen minder kosten maar ook een toegevoegde waarde te leveren voor haar huurders.

 

< Terug naar Nieuws

 

Nieuwsbrief van Volta Limburg

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Vul hieronder uw gegevens in.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mailadres*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 17:30 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten