PlusJeHuis Venray van start

Lees meer

 

 

 

 

Om particuliere woningen energiezuiniger te maken, werken wij vanaf 26 juni samen met de gemeente Venray vanaf 26 juni. Wij helpen woningeigenaren die energie willen besparen of duurzame energie willen opwekken. Onder de noemer ‘PlusJeHuis’ nemen wij alle zorg uit handen als het gaat om het verduurzamen van de woning.

 

Eén plan

Particuliere woningeigenaren willen het liefst zo energiezuinig wonen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Bijvoorbeeld door de woning te isoleren. Maar ook door het plaatsen van zonnepalen of een warmtepomp. Hierbij komt een hoop uitzoekwerk en geregel kijken. Eigenaren van koopwoningen kunnen vanaf nu voor service, advies en uitvoering gebruik maken van het project ‘PlusJeHuis’.Wij begeleiden de woningeigenaar dan in het hele traject bij het kiezen van de energiebesparende maatregelen, de financiering en de uitvoering.

 

Informatieavonden

In samenwerking met de gemeente Venray organiseren wij op woensdag 5 september en dinsdag 25 september info-avonden in het gemeentehuis in Venray. De info-avond start om 19:00 uur. Inwoners kunnen zich aanmelden op onze website. Ook kunnen inwoners hier gratis online besparingsadvies aanvragen.

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten