Volta Limburg is begunstigde partij voor verduurzamen particuliere woningen van gemeenten Maastricht, Gulpen-Wittem en Meerssen 

 Via een openbare aanbesteding naar een serviceprovider op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking hebben de gemeenten Maastricht, Gulpen-Wittem en Meerssen gekozen voor een samenwerking met Volta Limburg voor een duur van vijf jaar. 


Volta Limburg is begunstigde partij voor verduurzamingsproject particuliere woningen van gemeenten Maastricht, Gulpen-Wittem en Meerssen

Via een openbare aanbesteding naar een serviceprovider op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking hebben de gemeenten Maastricht, Meerssen en Gulpen-Wittem gekozen voor een samenwerking met Volta Limburg voor een duur van vijf jaar onder de noemer PlusJeHuis. Volta Limburg richt zich op eigenaren van koopwoningen uit deze drie gemeenten die hulp en ondersteuning zoeken bij het aanbrengen van energiebesparende maatregelen, zoals isolatie van het dak, de gevel, de vloer, zonnepanelen, zonneboilers, hoog-rendement glas en waterzijdig inregelen.

 

Alles over het energiezuinig maken van uw huis

Eigenaren van koopwoningen die energie willen besparen of duurzame energie willen opwekken kunnen bij Volta Limburg terecht voor zowel service, advies als uitvoering. Volta Limburg begeleidt particuliere woningeigenaren in het hele traject bij het kiezen van energiebesparende maatregelen, de financiering en uitvoering. 

Inwoners van de drie gemeenten kunnen via deze website eenvoudig in een paar stappen ontdekken welke maatregelen van toepassing zijn op zijn/haar woning.


PlusJeHuis van start in Gulpen-Wittem

Heeft u als woningeigenaar interesse in het plaatsen van zonnepanelen of isoleren van uw woning? Of wilt u weten welke andere mogelijkheden er zijn om energie te besparen of zelf op te wekken? 
Vanaf maandag 7 augustus kunnen inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem hier meer informatie vinden over het project in de gemeente Gulpen-Wittem. In samenwerking met de gemeente Gulpen-Wittem organiseert Volta Limburg een informatie-avond waar al uw vragen worden beantwoord. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst op woensdag 6 september kunt u hier.

Inwoners van de gemeente Meerssen kunnen hier meer informatie vinden over het project in de gemeente Meerssen. De datum voor de informatie-avond in Meerssen wordt spoedig bekend gemaakt.
Inwoners van de gemeente Maastricht kunnen binnenkort meer informatie vinden op deze website over het project in de gemeente Maastricht.  

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten