Genieten van wooncomfort met PlusJeHuis

Lees meer

Een goed wooncomfort staat centraal in uw leven. Zaken zoals tocht, een koude vloer of een hoge energierekening kan dit wooncomfort in de weg zitten. Helaas hebben veel bewoners toch last van één of meer van deze klachten. Wij helpen u graag om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken met ons project PlusJeHuis. Tevens kunt u op deze manier uw vakantiegeld verdubbelen.

 

PlusJeHuis

Besparen begint bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen. Dit draagt bij aan meer waarde voor een woning. Daarin kunnen veel maatregelen hulp bieden. Een aantal van deze maatregelen zijn zonnepanelen, vloerisolatie, een slimme thermostaat, waterzijdig inregelen, een hybride warmtepomp of ventilatie met mechanische afvoer. Door middel van PlusJeHuis wordt gekeken welke mogelijkheden bij een woning passen, waardoor het energieverbruik tot wel 60% kan dalen.

 

Comfortabele warmte met een slimme thermostaat

Een slimme thermostaat programmeert zichzelf. Zo wordt de verwarming automatisch lager gezet wanneer niemand thuis is. De thermostaat is overal te bedienen, ook wanneer u niet thuis bent. Na verloop van tijd past de thermostaat zich aan uw schema aan, zodat het huis lekker warm is wanneer u thuis komt. Met een app kunt u verder zien wat u verbruikt, waardoor u duidelijk inzicht heeft in de gemaakte kosten. De slimme thermostaat zorgt dat u alleen stookt, wanneer dit nodig is.


CV-installatie in balans brengen

Belangrijk bij het besparen op de energierekening is een goede balans brengen in de CV-installatie door waterzijdig inregelen. Dit zorgt ervoor dat het warme water op een goede manieren over de radiatoren in de woning wordt verdeeld. Niet alle radiatoren van de verwarmingsinstallatie zijn even groot. Daarom heeft iedere radiator een  andere hoeveelheid water nodig. De meeste radiatoren zijn niet goed ingeregeld, waardoor de energie voor het verwarmen van de woning niet efficiënt wordt verbruikt. Daarmee gaat onnodige energie verloren. Het waterzijdig inregelen is een eenmalige handeling, die een besparing van gemiddeld 15% kan opleveren.

 

Meer informatie

Benieuwd naar de andere mogelijkheden en welke bij u van toepassing kunnen zijn? Kijk op onze website en vraag direct informatie aan over dit bespaarproject.

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten