Duurzame doeners

Volta Limburg is dé energie- en duurzaamheidspecialist van Limburg. Wij zetten al onze kennis, ervaring, producten en service al meer dan 20 jaar in om van ieder huis in Limburg een zo duurzaam, comfortabel én voordelig mogelijk thuis te maken.
Volta Limburg houdt boven alles van doen. Actie. Zorgen dat het voor elkaar komt. Dat zorgt er namelijk voor dat dingen veranderen. En dat is belangrijk. Wij willen Limburg iedere dag een stapje duurzamer maken. En we nodigen iedereen, ook u, uit om daaraan mee te doen.

Over Volta Limburg

Praten over de energietransitie is belangrijk. En toch telt eigenlijk maar één ding: duurzaam doen!

Wij brengen de energietransitie iedere dag in de praktijk. Door actie te ondernemen, thuis bij al die Limburgers die willen wonen in een betaalbaar, duurzaam huis. Wij versnellen de beweging, samen met alle Limburgse particulieren en bedrijven.


Doen. Actie. Het voor elkaar krijgen. Daar krijgen we bij Volta Limburg energie van. Met iedere installatie die we vervangen, iedere warmtepomp die we plaatsen, ieder zonnepaneel dat we installeren, iedere isolatie die we aanbrengen komen we een stapje dichterbij een duurzaam Limburg. Wij maken duurzaam én comfortabel wonen toegankelijk, gemakkelijk én betaalbaar voor iedereen. We geven zelf het goede voorbeeld en doen alles wat we kunnen om de energietransitie te versnellen. En we helpen steeds meer mensen, ook met een afstand tot de arbeidsmarkt, om bij Volta Limburg Duurzame doeners te worden.
 

Minder praten en meer doen, iedere dag opnieuw. Dát is Volta Limburg. Alleen zo leren we keer op keer hoe de energietransitie beter, sneller en effectiever kan. Alleen zo wordt een duurzaam Limburg de nieuwe werkelijkheid. Dat is waar wij het voor doen.

Onze medewerkers, leveranciers en andere stakeholders dienen onze gedragscode te kennen en na te leven. Lees hier onze gedragscode.

Ons werkgebied

We hebben een zeer uitgebreid werkgebied en bedienen daarmee de gehele provincie Limburg. Onze vestiging kunt u vinden in Schinnen.

 

We zijn ook vaste servicepartner van Essent en werken samen met 5 andere erkende servicepartners. Met ons landelijk netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs, 600 servicemonteurs en onze installatiepartners, verzorgen we het warmtecomfort van uw huis.

 

Lees meer

Onze producten:

Onze gespecialiseerde servicebedrijven in de regio

Samen met haar servicebedrijven bieden we door heel Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving. 

 

Volta Solar is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

 

Fraku heeft meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Met haar locatie in Venlo en het bijbehorend netwerk in Noord-Limburg zorgt Fraku voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

 

Willems Klimaat- en Koudetechniek heeft bijna 50 jaar ervaring in koeltechniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Ze biedt projectmatige klimaat- en koudetechniek expertise voor duurzame installaties. Op deze manier ontsluit Volta Limburg ook de MKB markt in Limburg.

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Volta Limburg en Volta Solar. 

 

Nieuws

werkgebied volta limburgEssent Servicepartners

We zorgen, samen met de andere servicepartners van Essent, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. CV-ketels, Onderhoud, Zonne-energie, Isolatie en Ventilatie.

 

Zo kunt u overal bij een betrouwbare, professionele partner terecht.

 

Mocht u niet in Limburg wonen, dan verwijzen wij u graag door naar de andere servicepartners van Essent.

 

Bekijk servicepartners

Vacatures

Wilt u werken bij een echt Limburgs bedrijf, met een focus op diensten en producten op het gebied van leefcomfort? Bekijk snel al onze openstaande vacatures, of verstuur een open sollicatie.

 

Vacatures

 

Stel een vraag aan onze adviseurs

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u opnemen.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?*
Neem de tekens over*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 19:00 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Interesse in een warmtepomp?

Weten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Doe dan onze warmtepompcheck >

Sluiten