Wij worden Volta NXT

De afgelopen jaren is Volta Limburg uitgegroeid tot dé partner in Limburg op het gebied van energiemanagement en duurzaamheid. Hiervoor zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Volta Solar, Fraku en Willems Klimaat- en Koudetechniek. Samen vormen we vanaf 2024 één nieuw bedrijf: Volta NXT.

 

Over Volta NXT

Marcel Michiels, directeur van Volta NXT, is enthousiast over deze nieuwe stap: “We bundelen 75 jaar aan kennis en ervaring. Van zonne-energie, warmte en verkoeling tot het isoleren en ventileren van woningen en werkplekken. We geven advies, verzorgen de installaties en blijven de vertrouwde partner op het gebied van onderhoud. En dat doen we met mensen die zich al jaren verbonden voelen met deze regio.”

 

Alles onder één dak

Het nieuwe Volta NXT wil op het gebied van duurzaamheid zelf het goede voorbeeld geven. Dat doet het onder meer met de bouw van een energiezuinig pand langs de A2 in Echt. Michiels: “De samenvoeging van onze bedrijven vraagt om een gezamenlijke, centrale werkplek. Een plek waar we ontmoeten en samen kunnen werken. Ieder op onze eigen manier, met oog voor elkaars behoefte en talent. Hier leiden we mensen op en heten we nieuwe talenten welkom in onze familie. Bovendien is er ruimte voor een werkplaats en showroom.” Het nieuwe pand van Volta NXT wordt medio 2024 geopend. 

Ons werkgebied

We hebben een zeer uitgebreid werkgebied en bedienen daarmee de gehele provincie Limburg. Onze vestiging kunt u vinden in Schinnen.

 

We zijn ook vaste servicepartner van Essent en werken samen met 5 andere erkende servicepartners. Met ons landelijk netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs, 600 servicemonteurs en onze installatiepartners, verzorgen we het warmtecomfort van uw huis.

 

Lees meer

Onze producten:

Onze gespecialiseerde servicebedrijven in de regio

Samen met haar servicebedrijven bieden we door heel Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving. 

 

Volta Solar is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

 

Fraku heeft meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Met haar locatie in Venlo en het bijbehorend netwerk in Noord-Limburg zorgt Fraku voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

 

Willems Klimaat- en Koudetechniek heeft bijna 50 jaar ervaring in koeltechniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Ze biedt projectmatige klimaat- en koudetechniek expertise voor duurzame installaties. Op deze manier ontsluit Volta Limburg ook de MKB markt in Limburg.

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Volta Limburg en Volta Solar. 

 

Nieuws

werkgebied volta limburgEssent Servicepartners

We zorgen, samen met de andere servicepartners van Essent, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. CV-ketels, Onderhoud, Zonne-energie, Isolatie en Ventilatie.

 

Zo kunt u overal bij een betrouwbare, professionele partner terecht.

 

Mocht u niet in Limburg wonen, dan verwijzen wij u graag door naar de andere servicepartners van Essent.

 

Bekijk servicepartners

Vacatures

Wilt u werken bij een echt Limburgs bedrijf, met een focus op diensten en producten op het gebied van leefcomfort? Bekijk snel al onze openstaande vacatures, of verstuur een open sollicatie.

 

Vacatures

 

Stel een vraag aan onze adviseurs

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u opnemen.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?*
Neem de tekens over*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 17:30 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten