Altijd een aangenaam thuis 

Warmte en comfort is meer dan de verwarmingsketel één of twee graden hoger zetten. Het gaat om de totale beleving en om vertrouwen. Als klant kunt u blind varen op Volta Limburg. U kunt vertrouwen op de apparatuur en vooral ook de service die wij bieden. Niet voor niets hebben we onze organisatie zo ingericht dat meteen actie ondernomen kan worden wanneer een klant contact opneemt.

Heeft u een dringende vraag? U kunt ons bereiken via 088 027 8888 of via klantenservice@voltalimburg.nl.

Over Volta Limburg

Met beide benen op Limburgse grond. Deel uitmaken van de gemeenschap en ook de verantwoording voor die positie wensen te dragen. Dat is waar wij als Volta Limburg voor staan. Daarom steken wij al onze energie in de provincie Limburg en dat ook nog op een verantwoorde manier.

 

Bij ons staat de toevoeging Limburg echt ergens voor. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van meer dan 114.000 Limburgers. Wij streven er naar dat onze klanten zich prettig voelen in hun omgeving. Warmte en comfort is meer dan de verwarmingsketel één of twee graden hoger zetten. Het gaat om de totale beleving en om vertrouwen.

 

Als klant kunt u blind varen op ons. U kunt vertrouwen op de apparatuur en vooral ook de service die wij u bieden. Niet voor niets hebben wij onze organisatie zo ingericht dat meteen actie ondernomen kan worden wanneer een klant contact opneemt. Een organisatie die al tientallen jaren bestaat en waarvan de continuïteit wordt verstevigd door de nauwe samenwerking met de belangrijkste energieleverancier van Limburg: Essent.

Ons werkgebied

We hebben een zeer uitgebreid werkgebied en bedienen daarmee de gehele provincie Limburg. Onze vestiging kunt u vinden in Schinnen.

 

We zijn ook vaste servicepartner van Essent en werken samen met 5 andere erkende servicepartners. Met ons landelijk netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs, 600 servicemonteurs en onze installatiepartners, verzorgen we het warmtecomfort van uw huis.

 

Lees meer

Onze producten:

Onze gespecialiseerde servicebedrijven in de regio

Samen met haar servicebedrijven bieden we door heel Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving. 

 

Volta Solar is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

 

Fraku heeft meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Met haar locatie in Venlo en het bijbehorend netwerk in Noord-Limburg zorgt Fraku voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

 

Willems Klimaat- en Koudetechniek heeft bijna 50 jaar ervaring in koeltechniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Ze biedt projectmatige klimaat- en koudetechniek expertise voor duurzame installaties. Op deze manier ontsluit Volta Limburg ook de MKB markt in Limburg.

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Volta Limburg en Volta Solar. 

 

Nieuws

werkgebied volta limburgEssent Servicepartners

We zorgen, samen met de andere servicepartners van Essent, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. CV-ketels, Onderhoud, Zonne-energie, Isolatie en Ventilatie.

 

Zo kunt u overal bij een betrouwbare, professionele partner terecht.

 

Mocht u niet in Limburg wonen, dan verwijzen wij u graag door naar de andere servicepartners van Essent.

 

Bekijk servicepartners

Vacatures

Wilt u werken bij een echt Limburgs bedrijf, met een focus op diensten en producten op het gebied van leefcomfort? Bekijk snel al onze openstaande vacatures, of verstuur een open sollicatie.

 

Vacatures

 

Stel een vraag aan onze adviseurs

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u opnemen.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?*
Neem de tekens over*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 19:00 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

8e editie verduurzamingsmagazine

Meer weten over energiebesparing? Lees hier de nieuwste editie van ons verduurzamingsmagazine. 

Sluiten