Maatwerkoplossingen in de energietechniek

Dankzij een strategische benadering is Volta Limburg in enkele jaren uitgegroeid tot een volwaardige partner in verduurzaming die uiteenlopende klanten eigentijdse oplossingen op maat kan bieden voor de energievoorziening. 

 

Meer informatie

Duurzaamheid

Het klimaat verandert in rap tempo. Bij verbranding van fossiele brandstoffen komt CO2 vrij. Dit heeft onder andere de opwarming van de aarde tot gevolg. Door slimme toepassingen van Duurzame Energie, bodem, zon en wind kunnen wij een hoog comfort niveau bieden bij lage energiekosten.

 

De energietechniek afdeling ontwerpt en installeert complete duurzame energiesystemen voor woonhuizen en kleine utiliteit. Uit de directe omgeving zoals bodem, water en lucht is met een warmtepomp energie te winnen. Iedere situatie wordt nauwkeurig onderzocht naar toepassing, verbruik, rendement en comfort. Iedere situatie wordt nauwkeurig onderzocht naar toepassing, verbruik, rendement en comfort. Iedere situatie wordt nauwkeurig onderzocht naar toepassing, verbruik, rendement en comfort.

 

Producten

Warmtepompen

Warmtepompen

Een warmtepomp bestaat uit 3 cycli. Bekijk welke. 

 

Warmtepompen

Bronnen

Bronnen

Open en gesloten bronnen.


 

Bronnen

Afgifte systemen

Afgifte systemen

Verschillende afgitesystemen
 

 

Afgiftesyteem

Ventilatie

Ventilatie

Gebalanceerde ventilatie

 

 

Ventilatie

Waarom een warmtepomp van Volta Limburg

 • Deskundig totaaladvies
  Tijdens een adviesgesprek aan huis worden met u de wensen en mogelijkheden van een warmtepomp voor uw persoonlijke situatie besproken. 
 • Jarenlange ervaring
  We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zowel grondgebonden als hybride warmtepompen bij bestaande en nieuwbouwwoningen
 • Van A tot Z geregeld
  Tijdens het gesprek kan er direct een offerte voor een hybride warmtepomp worden aangemaakt. Wanneer er uit het gesprek naar voren komt dat uw woning eerst geïsoleerd moet worden of er een vervanging van uw ventilatie(box) noodzakelijk is, regelen we dat ook graag voor u. Ook periodiek onderhoud aan uw toestel(len) kan hierin worden meegenomen. 
 • 6000-21 Gecertificeerd
  Volta Limburg is als een van de weinige bedrijven in Limburg BRL 6000-21 gecertificeerd door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. 

 

 

 

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Interesse in een warmtepomp?

Weten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Doe dan onze warmtepompcheck

Sluiten