Waterschade aan de CV-ketel

 

Vanwege de extreme weeromstandigheden hebben grote delen van Limburg veel last gehad van hevige wateroverlast. Aangezien CV-ketels in veel gevallen in kelders worden geinstalleerd kan het zijn dat ook uw toestel waterschade heeft. 

Wij helpen u graag

Heeft u waterschade door de exterme weersomstandigheden en functioneert daardoor uw CV-toestel niet meer? Denk hierbij niet alleen aan de verwarming maar ook de bereiding van warm water, dan helpen wij u graag:

 

Huidige veelgestelde vragen rondom waterschade:

 

Heeft het toestel helemaal onder water gestaan of slechts gedeeltelijk en bent u klant bij Volta Limburg?

  • Indien het toestel in geheel onder water heeft gestaan dan dient het toestel vervangen te worden. Neem dan contact op via 088 027 8888, keuzemenu 1. Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier. Gelieve bij opmerkingen 'waterschade' vermelden zodat wij uw aanvraag met spoed kunnen behandelen. 
  • Indien het toestel gedeeltelijk onder water heeft gestaan en dan met name het elektrische gedeelte van het toestel dan is vervangen eveneens noodzakelijk. Neem dan contact op via 088 027 8888, keuzemenu 1. Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier. Gelieve bij opmerkingen 'waterschade' vermelden zodat wij uw aanvraag met spoed kunnen behandelen. 
  • Indien het toestel gedeeltelijk onder water heeft gestaan maar het elektrische gedeelte van het toestel niet, dan is toestel mogelijk te repareren. Neem dan direct contact op met 088 027 8888 - keuzemenu 2. 

Indien u direct een online offerte wilt aanvragen kunt de foto's, die u tevens nodig heeft voor de verzekering, ook direct doorsturen via whatsapp 06 11 85 53 64 met vermelding van uw postcode en huisnummer. 

 

Moet ik de verzekering informeren bij een HUUR toestel van Volta Limburg?

Ja, op basis van artikel 9.4 uit de algemene voorwaarden bent u aansprakelijk en dient u de verzekering op de hoogte te brengen.

 

Bent u op dit moment nog geen klant van Volta Limburg dan helpen wij u natuurlijk ook graag indien mogelijk. Bestaande klanten hebben echter op dit moment voorrang op onze dienstverlening. Wij adviseren in u in alle gevallen de gehele electro-installatie te laten controleren door een erkend installatiebedrijf.  

 

Onze adviseurs kunnen uw situatie alleen bezoeken indien het water volledig verdwenen is uit uw woning en de ruimte tot het toestel veilig te bereiken is. 

 

CV-ketel online offerte ontvangen? 

Volg onze 4 stappen om een online CV-ketel offerte te ontvangen, die precies bij u en uw wensen past.

 

Stap 1: Foto’s maken van uw CV-ketel installatie

We hebben foto’s nodig van de onderdelen van uw huidige CV-ketel installatie om een op maat gemaakte offerte op te kunnen stellen:
 

Thermostaat
Totaalaanzicht
Leidingaanzicht
Rookgasafvoer binnen
Rookgasafvoer buiten
Reduceerventiel
Vloerverwarming

Bent u op dit moment niet in de gelegenheid om foto's van uw huidige situatie te maken, vraag dan ons stappenplan aan. Wij sturen u dit per mail toe, zodat u aan de hand hiervan later de foto's kunt sturen.

 

whatsappUw foto's via WhatsApp versturen?

Wist u dat uw foto's ook direct via WhatsApp naar ons verzonden kunnen worden? Stuur uw foto's naar nummer 06-11 85 53 64 (meld bij de foto's uw postcode en huisnummer).

 

Stap 2: Kies op welke manier u een online offerte wilt aanvragen

Lees hieronder hoe u vrijblijvend een online offerte kunt aanvragen.

 

 

Stap 3: Vraag een offerte aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen 1 werkdag een offerte van ons.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Voorkeur merk en type ketel?
Bent u klant van Essent*
Uw type woning*
Anders, namelijk
Gewenste offerte
Heeft u interesse in onze aanvullende producten? Dan kunt u dat hiernaast aangeven.
Heeft u opmerkingen en/of wensen?

Let op: overschrijdt u alstublieft niet de totale bestandsgrootte van 10 MB bij het aanleveren van uw foto's, anders kunt u het formulier niet versturen. Bij voorbaat dank.

Foto van thermostaat
Foto van vooraanzicht
Foto van leidingen
Foto van rookgasafvoer binnen
Foto van rookgasafvoer buiten
Foto van reduceerventiel (indien aanwezig bij de watermeter)
Foto van vloerverwarming (indien aanwezig)

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

Uw voordelen

  • Gratis advies
  • Zowel kopen als huren mogelijk
  • Binnen 24 uur contact
 

Stap 4: U ontvangt van ons een online CV-ketel offerte

U ontvangt binnen 1 werkdag (na ontvangst van de foto's) een offerte op maat.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer