CV-ketel resetten

Als de CV-ketel niet meer goed functioneert, kan een reset het probleem verhelpen. Er zijn verschillende manieren om een ketel te resetten. We leggen uit hoe u dit zelf kunt doen.

 

Zelf de verwarmingsketel resetten

Bijna alle CV-ketels hebben een reset-knop. Deze vindt u op het bedieningspaneel aan de voorkant van de ketel. Op de reset-knop staat vaak een sterretje, een R of ‘reset’.

Het bedieningspaneel van een Remeha CV-ketel

 

Enkele fabrikanten hebben de knop verborgen achter een klepje. De reset kan verschillende kleuren hebben. U kunt de ketel als volgt resetten:

  • Houd de resetknop 5 seconden in
  • Start de ketel opnieuw op
  • Controleer of de CV-ketel weer aanslaat
  • Geen resultaat? Bel onze storingsdienst: 088 027 8888

 

Geen resetknop aanwezig

Als uw ketel geen resetknop heeft, of u kunt de optie niet vinden, haal dan de stroomstekker uit het stopcontact om de CV te resetten. Wacht ongeveer een minuut en steek de stekker weer in de stroom om het toestel te herstarten. Neem contact op met onze storingsdienst als uw CV-ketel een storing blijft geven.   

CV-ketel onderhoud

Om de CV-ketel goed te laten presteren, is het belangrijk dat om het jaar onderhoud aan uw ketel plaatsvindt. De CV-ketel wordt dan volledig nagekeken en waar nodig schoongemaakt. Zo gaat uw ketel langer mee en voorkomt u storingen.

 

Onderhoudsabonnement aanvragen

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

CV-ketel aanvraag

De nieuwsberichten rondom de verhoogde gas- en energieprijzen zorgen voor extra drukte. Snel geholpen? Vraag hier uw online offerte aan. 

Sluiten