Heeft u een storing aan uw CV-ketel?

 

Is uw storing urgent (CO-melding, gaslekkage of ernstige waterlekkage), bel dan direct naar 088 027 8888 (lokaal tarief).

Voor minder urgente storingen kunt u hieronder eerst bekijken wat u zelf kunt doen om de storing op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan kunt u ons bereiken via 088 027 8888 of vul ons storingsformulier in. Voor de minder urgente storingen wordt u binnen 24 uur na melding van de storing bezocht.

CV-ketel storing? Lees wat u zelf kunt doen!

We vinden het erg vervelend voor u dat u een storing aan uw CV-ketel heeft. Om er voor te zorgen dat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen, kunt u alvast de oorzaak van uw storing achterhalen. Bijvoorbeeld door de storingscode op uw display af te lezen.

 

We hebben voor u een aantal stappen genoteerd die u kunt doorlopen om te proberen zelf de storing op te lossen. Mocht dit niet lukken, bijvoorbeeld als de CV-ketel kapot is, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Mocht u nog vragen hebben over storingen, dan kunt u onze veelgestelde vragen bekijken.

 

Let op: Wij willen u erop attenderen dat mogelijk kosten in rekening gebracht kunnen worden, indien het toestel technisch in orde bevonden wordt.

 

Wat mag u van ons verwachten?

Als u contact met ons opneemt, bepalen we hoe urgent uw situatie is. Onze monteurs komen:

  • Met spoed bij u langs in urgente situaties.
  • De eerstvolgende dag bij u langs wanneer de CV-ketel storing minder urgent is.

Als u de storing van uw CV-ketel online bij ons aanmeldt, zullen wij de eerstvolgende werkdag telefonisch contact met u opnemen, om uw storing zo snel mogelijk te kunnen verhelpen.

Stappen bij een storing aan uw CV-ketel

Het is mogelijk dat u de CV-ketel storing zelf kunt verhelpen, bijvoorbeeld als u geen warm water heeft. U kunt daarvoor de onderstaande stappen doorlopen. Mocht het toch niet lukken om de storing te verhelpen, dan kunt u de storing telefonisch of online melden. 

 

Als u water hoort stromen in uw radiator, dan is het wellicht nodig om uw CV-ketel bij te vullen. U kunt hiervoor onze instructie CV-ketel bijvullen bekijken.

 

Mocht u een borrelend geluid horen of de radiator is gedeeltelijk of aan de bovenzijde niet warm, dan is het wellicht nodig om uw radiator te ontluchten. U kunt hiervoor onze instructie Verwarming ontluchten bekijken.

 

Als uw toestel helemaal niet meer aanslaat is het aan te raden eerst de CV-ketel te resetten.

 

 

Storing met spoed

Storing met spoed

Bij spoed (gas- of waterlekkage) kunt u direct onze storingsdienst bellen: 088 027 8888 (lokaal tarief).

Storing herkennen

Storing herkennen

We hebben voor u een overzicht gemaakt van de meest voorkomende storingen.

 

 

Controle bij storing

Controle bij storing

Voordat u contact opneemt met onze storingsdienst, zijn er een aantal punten die u zelf kunt controleren.

 

 

 

Niet urgente storing melden

U kunt uw storing online melden. Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op.

 

Storing CV-ketel melden

U kunt hier uw niet-urgente CV-ketel storing melden. Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.

 

Mocht u een storingscode hebben gezien op het display van uw CV-ketel, wilt u die dan noteren in het opmerkingenveld? Daarmee kunnen we u sneller van dienst zijn.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Soort storing*
Opmerkingen

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten