Zonnepanelen in Parkstad

Het zonnepanelen project Parkstad is beëindigd. Hieronder vindt u informatie als u deelnemer van het project bent.

Deelnamestop na succesvolle jaren

In 2017 is het Zonnepanelenproject Parkstad in het leven geroepen om de aanschaf van zonnepanelen voor inwoners uit Parkstad betaalbaar en makkelijk te maken. Het project leverde ruim 4.700 deelnemers op en duurde twee jaar langer dan eerder bedacht. Samen hebben we er een groot succes van weten te maken.

 

Nu is er echter een moment bereikt dat het project niet meer past bij huidige (markt)ontwikkelingen. De kosten voor personeel, energie, materiaal en onderhoud zijn flink gestegen. Het gevolg is dat Volta Limburg de zonnepanelen en het onderhoud ervan niet meer kan aanbieden voor de in 2017 tijdens de aanbesteding overeengekomen prijsstelling. Volta Limburg neemt daarom in samenspraak met de Parkstadgemeenten per 24-11-2022 geen nieuwe deelnemers meer aan. 

 

Wat betekent dit voor u als deelnemer?        
Voor u verandert er niets. De bestaande contracten van Volta Limburg met de Parkstadgemeenten en deelnemers blijven voor de volledige duur van het contract bestaan. Ook de bijbehorende toegezegde service blijft hierbij behouden. Als huidige deelnemer blijft de service gehandhaafd zoals deze met u contractueel is vastgelegd. De Parkstadgemeenten blijven dit nauw in de gaten houden.

 

Nieuw platform: Parkstadverduurzaamt.nl

Met het oog op de toekomst verbreden de Parkstadgemeenten de informatie over het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. De gemeenten willen haar inwoners blijven ondersteunen bij het verduurzamen van hun woningen en panden. Hiervoor ontwikkelen ze een nieuw platform: www.parkstadverduurzaamt.nl.

 

Contact
Voor nu en in de toekomst kunt u voor vragen en/of over uw zonnepanelen, storing of onderhoud kunt u terecht bij service@voltasolar.nl. Voor vragen met betrekking tot incasso of vroegtijdig aflossen kunt u terecht bij facturering_incasso@voltalimburg.nl. Voor vragen omtrent het project en/of klachten kunt u terecht bij zonnepanelenproject@parkstad-limburg.nl.       

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Interesse in een warmtepomp?

Weten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Doe dan onze warmtepompcheck >

Sluiten