Nefit Proline NxT HRC30 CW5 

Ontvang gratis en vrijblijvend advies over het aanbod Nefit Proline verwarmingsketels. Met Nefit kiest voor een zuinige, betrouwbare ketel van Nederlandse kwaliteit.

Nefit Proline NxT HRC30 CW5

De Nefit Proline NxT HRC 30 CW5 is een CV-ketel die de vertrouwde Nefit service en kwaliteit garandeert. Het is een kleine maar slimme HR-combiketel die indrukwekkende prestaties levert. De Nefit proline NxT HRC 30 CW5 is zo klein dat hij in een keukenkastje past en is ideaal voor een kleine tot (middel)grote woning.

 

De Nefit Proline NxT serie geeft extra hoog rendement op verwarming en warm water. Met zijne lage standby verbruik en energiezuinige pomp voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen. De volledig modulerende, energiezuinige pomp zorgt ervoor dat de ketel nooit harder werkt dan nodig is. Bovendien doet de Proline NxT zijn werk nagenoeg geruisloos.

 

 

 

Nefit Proline NxT HRC30 CW5

Voordelen

  • 15 liter warm water per minuut
  • Geschikt voor slimme thermostaat
  • Energielabel A
  • Inclusief installatie

Nefit Proline NxT HRC30 CW5 technische specificaties

 

 

Wilt u meer weten over de Nefit Proline HRC30 CW5?

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 17:30 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten